Rezervoari goriva

ALUMINIJUM - Trajno rešenje po povoljnoj ceni

Rezervoari izrađeni od aluminijuma pokazali su se kao najbolje rešenje za sve tipove teretnih vozila. Odlikuju se velikom čvrstinom (debljina lim od 2.5-3mm) što u kombinaciji sa otpornošću na spoljne i unutrasnje uticaje goriva (vlaga, oksidacija...) kao i veoma malom težinom samog rezervoara garantuju dugoročno rešenje. Najbolji odnos cena-kvalitet.
Pored standardnih oblika rezervoara za teretni program u mogućnosti smo da ponudimo i izradu rezervoara po zahtevu kupca.

 

PROHROM - Trajno rešenje  

Prohrom (kiselootporni čelik) kao materijal za izradu rezervoara odlikuje nenadmašna čvrstina pa samim tim i rezervoari napravljeni od ovog materijala praktično nadžive radni vek vozila.

 

ČELIK - Povoljno resenje

Rezervoare izrađene od čelika karakteriše niža cena u odnosu na rezervoare od aluminijuma ili prohroma.

 

REPARACIJA REZERVOARA - Prepravke po želji

Skraćivanje, produženje ili reparacija za nas nisu problem. Potrebno je samo da nam se obratite i naši stručnjaci će Vam u najkraćem roku predložiti moguće rešenje Vašeg problema.

 

NOSAČI REZERVOARA - Dobro postavljen rezervoar trajan rezervoar

Nosači rezervoara od Ω (omega) profila garantuju stabilnost i čvrstinu. Izrađuju se za sve tipove i oblike rezervoara.

 

UGRADNJA REZERVOARA - Po sistemu ključ u ruke

Ugradnja svakog rezervoara zahteva preciznu nivelaciju, dobru krutost nosača i kvalitetno pritezanje rezervoara. Ukoliko želite ugradnju rezervoara, povezivanje sa postojećim rezervoarom ili samo savet javite nam se. Naše veliko iskustvo pri ugradnji kao i naša stučnost garancija su kvaliteta ugradnje.

 

 

Kontakt

Adresa: Smederevski put 25V, Beograd
FAX: +381 11 34 76 459
Telefon: +381 11 34 73 854
Mobilni: +381 63 80 87 751
E-mail: office@turbozr.com