O nama

Osluškujući potrebe tržišta tog vremena, njen osnivač, Radovan Čamagić 1992. godine zamislio je, osnovao i pokrenuo radionicu za proizvodnju delova i servis za privredna vozila, koristeći predhodno dugogodišnje iskustvo koje je sticao u GSP "Beograd", radeći na poslovima održavanja i servisiranja privrednih vozila. 

Proizvodjna je u početku bila ograničena na malu radionicu ograničenih mogućnosti i kapaciteta. Postepeno, vremenom, kako su se potrebe za proizvodima i uslugama povećavale uporedo su se proširivali i osavremenjavali naši proizvodni i uslužni kapaciteti. Početkom 2000-te godine preselili smo se u novoizgrađeni proizvodno-servisni prostor na Smederevskom putu, povećavajući broj i obučenost proizvodnog i stručnog osoblja, koje je bilo spremno da odgovori na različite zahteve korisnika usluga. Firma početkom 2006. godine prelazi u vlasništvo Radovanovog sina Dejana, koji dalje nastavlja i razvija Radovanovu viziju uspešne proizvodno-servisne delatnosti. Danas, "TURBO" ZR raspolaze obučenim majstorima bravarsko-limarske struke, alatničarskim osobljem, pratećim pomoćnim osobljem, kao i inženjerskim kadrom mašinske struke.

Tokom godina, konstantno prateći potrebe tržista, sa tendencijom praćenja i investiranja u najnovije tehnologije u industriji privrednih vozila, investirali smo i osavremenjivali proizvodni proces proširujući broj proizvoda i usluga koje smo u mogućnosti da pružimo korisnicima privrednih vozila. Samim tim vremenom smo prerasli u jednu od vodećih firmi na ovim prostorima iz oblasti proizvodnje i servisiranja izduvnih sistema, rezervoara za gorivo, fleksibilnih cevi-harmonika, kao i usluga servisiranja ostalih delova za transportna vozila. 

Naš moto “DA SE ČUJE RAZLIKA” proizilazi iz našeg uverenja i želje da svakom kupcu ili korisniku naših usluga pored ličnog pečata koji postoji na svakom našem proizvodu, ostane i Naš osećaj posvećenosti na rešavanju konkretnog problema na vozilu koje je korisnik naših usluga imao.

Kontakt

Adresa: Smederevski put 25V, Beograd
FAX: +381 11 34 76 459
Telefon: +381 11 34 73 854
Mobilni: +381 63 80 87 751
E-mail: office@turbozr.com